gototopgototopÇdo ditë
ZagrebLubljanëMestreRijekë
KoparStambollÇdo të mërkurë dhe të shtunëÇdo të dielë
GjermaniZvicërItaliAustri
LeverkusenSt.GallenMilanoLinz
FrankfurtWillDecezanoGrac
DüsseldorfZürichMestre 
DortmundLuzernBari 
MunichFoggia 
Stuttgart Pescara 
Nürburg Ç.Novo 
Berlin P.Rekanati 
  Falkonara 
  Fabriano Çdo ditë me autobus  
      ora ora ora
ShqipriTiranë Durës 7:00 10:00 22:00
Turqi Istanbull   16:00 17:30 19:40
KroaciZagreb   15:30 17:30  
  Sllavonski Brod      
  Karlovac     
  Rijeka     
  Porec     
  NoviGrad     
  Dubrovnik     
  Ploce     
  Makarska     
  Split     
Slloveni Ljubljana   12:00 14:00 15:30
Itali Mestre  12:00 14:00 15:30Sezonale
        ora
Vlorë Sarandë Orikum Ksamil 22:00
Ulqin Bar Petrovac Budva 22:00
 
Konvertor
Konverto   

Harta

Rrugët rajonale dhe kombëtare

Harta

 
Tetovë 11 °C
  06.10.2015

Joomla Extensions Directory Listing